Comedy@Barcode – 17 oktober

Er is alweer bijna een maand voorbij. Dus is het opnieuw comedy-time! De line-up is niet te versmaden, comedians Tom Cools, Erhan Dermici en Ralf Jennes mogen onder het wakende oog van comedy peetvader Nigel Williams zijn voorprogramma spelen.

Nigel komt try outen voor z’n nieuwe show ‘Geloof mij’ die op 14 november in première gaat in de Arenberg in Antwerpen. ‘Na Penismonoloog’, ‘Terrorist’ en ‘Democlash’ neemt Nigel ons op sleeptouw doorheen de rekken van de ‘zin-van-het-leven-supermarkten’. Spiritualiteit, creationisme, intelligent design, new age… alles wordt uitgebeend en onder de microscoop van de humor gelegd.

MC van dienst is Seppe Toremans en met hem op het podium kan ALLES gebeuren, de eerste rij weze gewaarschuwd, de tweede trouwens ook.

Deuren gaan open om 20u30, inkom kost 3 euro en de show start om 21u00, kom op tijd want vol=vol!
Place to laugh: Barcode, Muntstraat, Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.