Groentetas voor alle studenten hoger onderwijs van Leuven

Overleven studenten enkel op pizza, pasta en kebab? Niet als het afhangt van Studentenvoorzieningen K.U.Leuven. Met het initiatief de groentetas kunnen studenten elke maandag een verrassend biologisch groente- en fruitpakket ophalen voor maar vijf euro. Een kotpakket met groenten kost 10 euro. De groenten en het fruit worden geleverd door De Wikke, het bio-tuinproject van vzw Wonen en Werken in Herent nabij Leuven. Zij stellen pakketten samen waarvoor ze ook oogsten aankopen bij andere telers in de regio.

Alle informatie over de groentetas op deze website.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Groentetas voor alle studenten hoger onderwijs van Leuven”

bart
(on oktober 22nd, 2009 at 2:47)

ne grote met veel mayo en nen bicky a.u.b.