’30 jaar Scorpio’ tentoonstelling in Tweebronnen

In de witte doos in de leeszaal van Leuvense bibliotheek Tweebronnen is tot 31 oktober de mini-tentoonstelling “30 jaar Scorpio” te bezichtingen. De tentoonstelling geeft een overzicht van de tumulte geschiedenis van deze vrije lokale Leuvense radiozender met posters, krantenartikels en audio. Het werpt niet alleen een blik op de geschiedenis van Radio Scorpio, maar ook de geschiedenis van radio. Zo staat er de eerste zender en een van de eerste mengpanelen, toen radio nog analoog was.

De tentoonstelling in bibliotheek is een samenvatting van de tentoonstelling die te zien was op het “30 jaar scorpio”-verjaardagsfeest op zaterdag 14 oktober in het STUK. Wie dit toen heeft gemist, krijgt nu een tweede kans.

wat: Tentoonstelling “30 jaar Scorpio”
wie: Radio Scorpio
waar: leeszaal (1e verdieping), bibliotheek Tweebronnen, Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven
wanneer: tot 31 oktober 2009
openingsuren: maandag, dinsdag en vrijdag: van 10.00 tot 18.00 uur, woensdag en donderdag: van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag: van 10.00 tot 17.00 uur

30 jaar scorpio tentoonstelling

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.