Gratis tickets Holebifilmfestival

Het programma voor het 9e holebifilmfestival Vlaams-Brabant, waarvan de roots in Leuven liggen, is bekend. Van 10 tot 27 november worden er in totaal 26 films en 1 toneelstuk vertoond. De vertoningen vinden plaats in Leuven, Halle, Aarschot en Landen.

Dit jaar is er bovendien de mogelijkheid om met Mijn Festival je eigen filmfestivalkalender samen te stellen. Je krijgt op die manier een handige lijst met enkel de films die jou interesseren. Je hebt er enkel een werkend emailadres of facebook-account voor nodig.

Ter gelegenheid van het holebifilmfestival geven we hier op Leven in Leuven 5 duotickets weg. Contacteer ons via het contactformulier en geef je volledig naam & adres op. De eerste vijf personen vinden binnenkort een duoticket in hun brievenbus.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.