Het Grote Winterprobleem, een wervelend muzikaal sprookje

Op zaterdag 7 november, zondag 8 november en zondag 15 november 2009 brengen een fantastische cast (met Ketnetwrapper Kristien Maes, en acteurs Steve Geerts en Alain Rinckhout), samen met het Leuvens Alumni Orkest het muzikale sprookje ‘Het Grote Winterprobleem’.

‘Het Grote Winterprobleem’ is een wervelend, symfonisch sprookje dat speciaal geschreven werd voor deze voorstelling. De symfonische muziek komt uit de ‘Schilderijententoonstelling’ van Moessorgsky en wordt live gespeeld
door het 70-koppig Leuvens Alumni Orkest o.l.v. Hans Casteleyn.

Ketnetwrapper Kristien Maes, Steve Geerts (o.a. LouisLouise, En Daarmee Basta) en Alain Rinckhout (o.a. Booh!) zorgen ervoor dat dit sprookje tot leven komt. Lieven Rossignol staat in voor tekst en regie.

Het Leuvens Alumni Orkest is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. In 2001 speelden ze reeds ‘Peter en de Wolf’ en in 2005 de ‘Sprookjesconcerten’. Het LAO brengt op een ludieke en amusante manier de klassieke muziek tot bij de kinderen.

Er zijn 6 speeldata:
Zaterdag 7 en zondag 8 november 2009 telkens om 14.30u én om 17u.
Zondag 15 november 2009 om 14.30u én om 177u.

Locatie:
Aula Pieter de Somer (Deberiotstraat 24) te Leuven

Prijzen:
Kinderen: 6 euro – Volwassenen: 10 euro

Meer informatie kan u vinden op www.lao.be.
Tickets kunnen besteld worden via www.lao.be of 016/32.03.40.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.