STUK zkt muzikanten voor Playground

STUK is op zoek naar muzikanten voor het project November van de Duitse kunstenares Kantinka Bock. De performance is een concert in canon, verspreid en gefragmenteerd in verschillende ruimten, onzichtbaar voor de toeschouwer.

Wanneer
Van vrijdag 6 november tot en met vrijdag 13 november, telkens van 18u30 tot 20u30 in Kunstencentrum STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven. In ruil voor je enthousiaste medewerking krijg je toegangstickets voor STUK.

Voor wie
Gevorderde muzikanten (piano, viool, gitaar, bas, fluit, saxofoon, klarinet, … ) die beschikbaar zijn op één of meerdere dagen, en veel zin hebben om deel te nemen aan dit unieke kunstproject.

Inschrijven
Stuur zo snel mogelijk een mail met je naam, telefoonnummer en de dag(en) dat je zou willen deelnemen naar ilse.vanessche@stuk.be. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Ook voor bijkomende informatie over de kunstenares en het project kan je bij Ilse Van Essche terecht.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.