Wil jij ook eens vreemdgaan? In de keuken!?

Bestaat er een betere manier om mekaar te leren kennen dan via een ander zijn of haar keuken? Dat dachten wij niet. Daarom organiseert Curieus vzw een jaar lang interculturele kookuitwisselingen waarbij gezinnen om de beurt voor elkaar koken en bij elkaars thuis gaan eten. Zo maken ze kennis met elkaars (eet)cultuur.

Het initiatief wordt gelanceerd tijdens de week van de smaak in november 2009, maar loopt tot november 2010. Het resultaat van deze uitwisselingen wordt gebundeld tot een kookboek.

Heb je interesse in dit project of wil je graag eens iets koken uit jouw eigen keuken en zelf ook eens gaan proeven van de echte Braziliaanse, Belgische, Nederlandse, Afrikaanse, Koerdische, (vul aan of schrap wat niet past)….keuken? Neem dan nu contact op met Curieus vzw! Curieus vzw is immers nog op zoek naar enkele gezinnen, koppels, alleenstaanden,… Het maakt niet uit, als je maar graag eet en kookt.

Voor meer info: neem contact op met karen.dewolf@curieus.be of lothe.ramakers@curieus.be of bel naar 016/23 64 34.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.