Wereldkeuken in buurthuis Casablanca

Proef samen met Tobback van de wereldkeuken in buurthuis Casablanca!

Naar aanleiding van ‘De Week van de Smaak‘ organiseert buurthuis Casablanca een multicultureel buffet op zondag 15 november. ‘De Week van de Smaak’ in Vlaanderen is een cultureel evenement dat zoveel mogelijk mensen wil samenbrengen rond smaak- en eetcultuur in al hun aspecten.

Leuvense wijkbewoners veroveren de ontmoetingsruimte en keuken van hun wijkbureaus, buurthuizen en lokale dienstencentra. Zij nodigen je uit op een door hen bedacht en op poten gezette activiteit, met eigen geuren en kleuren maar vooral: een unieke smaak. In buurthuis Casablanca krijg je de kans te proeven van de Burundese, Cambodjaanse, Marokkaanse, Belgische en Duitse keuken! Turkije is het gastland van de ‘De Week van de Smaak’ voor 2009 en dit wordt in de bloemetjes gezet. Burgemeester Louis Tobback en schepenen Denise Vandervoort, Mohammed Ridouani en Dirk Vansina zijn alvast van de partij.

Programma op 15/11/09
13.00 u: Louis Tobback proeft voor!
13.00 u – 15.00 u: Doorlopend multicultureel buffet

Adres
Buurthuis Casablanca
Lolanden 16/2
3010 Kessel-Lo

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.