Discobar Galaxie release party in Het Depot

Voor Inside the Soundsystem keerden de heren van Discobar Galaxie hun platenbakken helemaal binnenstebuiten. Onterecht vergeten plaatjes kwamen terug bovenaan te zitten. Heerlijke radio-tunes van weleer zijn van een gewisse dood gered. En de strafste sounds van het laatste decennium bleven bovendrijven. Het resultaat? Eén propere mixtape, twee fijne compilatieschijven, samengebald in één 3-cd box.

Maar tijdens het uitmesten werden ook Galaxies vetste floorfillers behoorlijk door elkaar geschud. Om de rondleiding in het geluidssysteem compleet te maken, worden ook deze feestnummers op jullie losgelaten tijdens de nu al legendarische releaseparty. DJ’s Bobby Ewing, Loveboat en Lars Capaldi zijn de gidsen van dienst. Facultatieve excursies worden verzorgd door Digit, Jens Holmes en Raoul Lambert.

Inside the Soundsystem, een unieke tour achter de schermen van de Discobar, 10 november in Het Depot voor de luttele inkomprijs van 5 euro!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.