Markt van de Smaak met bieren van Vlaams-Brabant

Op de Markt van de Smaak tijdens de Week van de Smaak bieden producenten van Vlaams-Brabantse streekproducten smakelijke proevertjes aan. Er is ook aandacht voor diverse aspecten van duurzame voeding: eerlijke handel, biologische landbouw, beperking van de voedselkilometers,… De markt wordt opgefleurd met muzikale en visuele straatacts.

Natuurlijk mogen streekbieren niet ontbreken op de markt. De Lambikstoempers staan er met een goede glas geuze of kriek. Brouwerij De Vlier, Brouwerij Traagwater en Brouwerij Guldenboot staan er met hun bieren. En de Leuvense biertherapeuten zullen er natuurlijk ook staan met heel lekkere Vlaams-Brabantse en Brusselse bieren.

Ga gerust eens proeven op donderdag 12 november van 17 uur tot 22 uur.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.