MMM van M

Tafelen doorheen de tijd bij M

Speciaal voor de Week van de Smaak selecteerde M haar meest smakelijke kunstwerken voor een culinaire wandeling doorheen de vaste museumcollectie. Op zondag 22 november neemt een gids je mee op een reis doorheen de tijd en staat stil bij verrassende drank- en eetgewoonten uit het verleden. Over middeleeuwse tafeletiquette, de symboliek van 17e eeuwse stillevens en de gastronomische kloof tussen arm en rijk in de 19e eeuw. M trakteert je op een zintuiglijke ervaring.

Aansluitend serveert Wim Janssens, chef-kok van het gereputeerde Leuvense restaurant Beluga, een middeleeuws banket. Op het menu staan proevertjes van paling, gevogelte en wild, bereid volgens aloude recepten. Een culinaire voltreffer om duimen en vingers van af te likken!

Wanneer? zondag 22 november 2009, van 16u00 tot 18u00, middeleeuws banket aansluitend
Prijs? € 15: culinaire wandeling in de M-collectie inclusief middeleeuws banket
Max. 40 personen
Reservatie verplicht via natalie.huyghe@leuven.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.