Red de Studios actie

Als onderdeel van de Red de Studios actie werd gisteren een filmavond georganiseerd in de Studios om aan te tonen dat er wel degelijk een publiek bestaat voor de betere film. Via een facebook actie werden zoveel mogelijk Studios sympathisanten gemobiliseerd en er is veel volk komen opdagen.

Griet Vos gaf een toespraak gebaseerd op de open brief aan het stadsbestuur waarbij ze de stad Leuven opriep om in te grijpen. Frank Moens van Cinema ZED gaf bloemen af aan de medewerkers van de Studios.

studios2

studios2

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Red de Studios actie”

ex bezoeker
(on januari 4th, 2010 at 11:42)

laat ons hier niet te nostalgisch over doen… mijn vrouw en ik kwamen hier graag tot we mochten ervaren dat de toiletten stonken, de stofvlokken over de trap lagen en de zalen simpelweg smerig waren. Dus bleven we er weg en zochten een andere cinema met eenzelfde aanbod. We bleven er dus niet weg uit desinteresse of de films maar omdat het er VUIL was.