Gratis tickets Kortfilmfestival Leuven

Naar goede gewoonte kan de kortfilmliefhebber in december weer terecht voor het Internationaal Kortfilmfestival. Alle genres denkbaar krijgen een plek in het kleurrijke programma. Samen ruim 250 films uit 25 verschillende landen, geselecteerd uit duizenden inzendingen, waaruit je kan je kiezen. Leven in Leuven geeft drie duotickets weg aan de eerste lezers die een reactie achterlaten via ons contactformulier.

Centraal in het programma staan de Vlaamse en de Europese kortfilmcompetitie; twee categorieën gloednieuw werk. Naast de competitie pakt het IKL uit met een aantal specials. Zo richt het IKL de schijnwerpers dit jaar op de Amerikaanse kortfilm en de compilatiefilm, ook wel de ‘anthology’ genoemd: sterke kortfilmcompilaties vermomd als bioscoopfilm. New York, I Love You is er eentje van, de film gaat in Belgische première op het IKL. Ook de Kortfilms voor Kids zijn weer van de partij, dit jaar meer dan ooit: 5 compilaties mooie, grappige animatiefilms voor kids tussen 3 en 12 jaar. Animatie voor volwassen staat ook op het menu, in de inmiddels befaamde Animation Nations-programma’s. Naar aanleiding van de 15e editie kan je naar IKL Reloaded: een ijzersterke best-of-the-best van de recente Europese kortfilm. The Labo bevat programma’s niet-narratief videowerk en visuele spielerei. Daaraan gelinkt is de expo Mashup The Tube, geheel gewijd aan de viral mashups en remixes.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Gratis tickets Kortfilmfestival Leuven”

Carolien
(on november 23rd, 2009 at 18:32)

De tickets zijn de deur uit!