Link in de Kabel VZW zoekt vrijwilligers

Link in de Kabel VZW is op zoek naar vrijwilligers. Als algemene doelstelling wil Link in de Kabel de digitale kloof dichten bij maatschappelijk kwetsbare jongeren. Link in de Kabel doet dit door hen aan de ene kant computertoegang en aan de andere kant creatieve computervorming op maat aan te bieden. Het centrum bevindt zich in de Riddersstraat.

Link in de Kabel is op zoek naar pedagogische coaches: Als pedagogische vrijwilliger leer je de jongeren spelenderwijs computervaardigheden aan. Bovendien help je mee aan het uitwerken van het educatief aanbod. Ben je goed in één of ander computerprogramma en wil je Link in de Kabel daarmee een stapje verder helpen? De organisatie is ook op zoek naar ICT vrijwilligers-Linkers: je kan als technische vrijwilliger een helpdesk uitbouwen via een messageboard, nieuwe software ontwikkelen (back-up systeem, unattended installatie,…) of computers assembleren.

Heb je interesse of vragen aarzel dan niet om Link in de Kabel te contacteren op info@linkindekabel.be of 016/623445.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.