Finale Rockvonk

Op zaterdag 28 november weten we wie de opvolger wordt van Bodyspasm. Dan strijden acht finalisten van de jongste editie van Rockvonk om de eerste plaats in Muziekcentrum Het Depot. Na een zwaar parcours langsheen jeugdhuizen en clubs zijn uit ruim honderd inzendingen de acht strafste bands geselecteerd voor een finaleplaats. Rockvonk is het tweejaarlijkse Vlaams-Brabantse popconcours voor bands, producers en muzikanten.

“Rockvonk gaat voor de zesde keer op zoek naar het beste, creatiefste en origineelste muzikaal aanbod van de Vlaams-Brabantse jongeren. Individuele muzikanten, producers of muziekbands die eigen nummers maken en waarvan de helft van de leden jonger zijn dan 30 jaar en in Vlaams-Brabant wonen, kunnen deelnemen aan dit popconcours. Wie in de voetsporen van Jasper Erkens, Andes, Bodyspasm, Ballroomquartet of Kawada zal treden, weten we nog niet, maar het zal één van de geselecteerde bands zijn” zegt Tom Troch, gedeputeerde voor jeugd en cultuur.

De finalisten zijn:

Alle finalisten komen terecht in de poule van 100% Puur, het speelkansentraject dat hen twee jaar lang op podia van jeugdhuizen, clubs en festivals over het hele land brengt.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.