Startavond voorbereiding Wereldfeest 2010

Op zaterdag 29 mei 2010 vindt de volgende editie van het Leuvens Wereldfeest plaats. De derdewereldraad, de Noord-Zuidwerking en 30CC ontvangen met open armen vrijwilligers die dit feest mee willen organiseren. Er zijn kleine of grote taken.

Wil je deel wil uitmaken van een toffe groep medewerkers en wil je je engageren om van het Wereldfeest een onvergetelijke dag te maken? Ga dan naar de startavond op vrijdag 27 november 2009 om 19.00 uur in 30CC/Romaanse Poort (Brusselsestraat 63). Op de agenda staan een eerste kennismaking (tijdens een lichte maaltijd), een korte voorstelling van het Wereldfeest, een brainstorm over thema en titel, en een verdeling van taken.

Schrijf je vandaag nog in via dagmar.vangrunderbeeck@leuven.be of tel. 016 27 26 40.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.