Infomarkt Plezierig geënvoyeerd

Woensdagavond 2 december 2009 organiseert Jeugddienst Don Bosco vzw naar jaarlijkse gewoonte een internationale infomarkt waarop het nieuwe aanbod aan internationale projecten, uitwisselingen en vrijwilligerswerk gelanceerd wordt voor het grote publiek. Van 18u00 tot 21u00 kan je een kijkje komen nemen in de stadsbib Tweebronnen om je onder te dompelen in de verhalen, getuigenissen en nieuwe ideeën voor internationaal vrijwilligerswerk.

Tijdens de infomarkt worden alle projecten voor en door jongeren gepresenteerd en krijgen geïnteresseerden de kans om vragen te stellen aan hun voorgangers. Als jongere krijg je er een concreet zicht op de mogelijkheden van alle projecten. Je kunt er bovendien je voorgangers uithoren over hun ervaringen in het buitenland.

Jeugddienst Don Bosco vzw heeft een ruim aanbod aan internationale projecten waarvoor je je als vrijwilliger kan engageren. De diverse projecten vinden zowel in Europa als in het Zuiden plaats. De projecten in het Zuiden richten zich voornamelijk op kinderen en jongeren, speelpleinwerking of vorming. De inzet ter plekke, het contact en de uitwisseling met een andere cultuur en het creëren van wederzijds respect staan centraal tijdens deze projecten. De projecten binnen Europa leggen voornamelijk de klemtoon op het ontmoeten van jongeren uit heel Europa, het uitwisselen en samenwerken met elkaar om op die manier een onvergetelijke ervaring op te doen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.