Uitgelezen op reis: Familieschijn

Bibliotheek Tweebronnen zet de traditie voort en nodigt elke boekenliefhebber opnieuw uit voor een fijne avond rond literatuur. Fijne boekenbabbels worden afgewisseld met een muzikale ‘ontdekking van jewelste’ en worden afgesloten met een verrassende boekentombola.

De aanwezigheid van zes bijzondere gasten en drie zinnenstrelende boeken maken deze laatste editie van Uitgelezen in 2009 weer echt de moeite. De gasten krijgen drie boeken over familie en schone schijn als kerstcadeau in de schoot geworpen: ‘Suikerspin’ van Erik Vlaminck, ‘Caesarion’ van Tommy Wieringa en ‘Paasparade’ van Richard Yates.

Vaste lezers Jos Geysels (Minister van Staat) en Anna Luyten (Knack) buigen zich over deze gevoelige materie en krijgen het hartverwarmende gezelschap van twee bijzondere dames uit de media: Annemie Struyf en Betty Mellaerts. De ene maakt het mooie weer op tv en in boekvorm. De andere zorgt voor een fijne luistertoets op de radio. Twee belezen vrouwen die de schijn voor de familie trachten hoog te houden. Jong muzikaal talent Liesa Van der Aa zorgt voor de muzikale fijnproeverij. De immer beminnelijke Fien Sabbe is de uitgelezen gastvrouw.

Praktisch:
Donderdag 10 december om 20.00 uur
Bibliotheek Tweebronnen
5 euro
Tickets via In&Uit Leuven (016 20 30 20)

Leven in Leuven mag 3 duotickets weggeven voor de laatste editie van Uitgelezen in 2009. Mail naar danny.theuwis@leuven.be en antwoord op de volgende vraag: Aan welk familielid wil je een boek schenken en waarom?

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Uitgelezen op reis: Familieschijn”

Siska
(on december 2nd, 2009 at 9:10)

Zorg maar dat je niet naar het toilet moet als je daar op bezoek gaat.

De toiletten zijn daar vies, vuil en niet onderhouden… (geen toiletpapier)

ook plezant als je naar CafĂ© Vandevelde gaat….

 
Carolien
(on december 2nd, 2009 at 9:24)

Je hebt gelijk. De toiletten in Tweebronnen kunnen een goede opfrisbeurt gebruiken.

 
Herman
(on december 9th, 2009 at 23:14)

Inderdaad, recentelijk wou ik mijn balzak luchten in de desbetreffende toiletten, en deze waren duidelijk niet gepoetst,
maar is dat dan zo erg?
Groeten,
Herman
(mijn geur ken je al)