KinderHoogDag in Herent op 13 december

Een KinderHoogDag is een toffe en boeiende cultuurhappening voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar. Op zondag 13 december zet Herent zijn poorten wagenwijd open om dit door Vlaams-Brabant toerende kinderfestival te ontvangen. De boodschap ‘cultuur vlakbij de deur van de kinderen brengen’ wordt er bijna letterlijk opgevat.

Een KinderHoogDag is een cultuurdag op maat van kinderen en hun ouders, georganiseerd door de provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met Artforum vzw. Deze uitdagende zondag loopt over van de voorstellingen, workshops en animaties. Tijdens een kinderhoogdag kunnen alle kinderen van 3 tot 12 jaar kennis maken met alle soorten van cultuur en dat op alle mogelijke manieren. Een ideale mix van voorstellingen, workshops, in- en uitloopactiviteiten, straattheater, doorlopende animatie en film. Op een originele en plezante manier kunnen ouders en kinderen ontdekken dat cultuur niet saai is en ook bij hen in de buurt kan. De Kinderhoogdagen vinden plaats doorheen het hele jaar en zijn een samenwerking tussen de provincie Vlaams-Brabant en de desbetreffende gemeenten. Op 13 december is het festival te gast in Herent, waar de laatste Kinderhoogdag van dit jaar plaats vindt.

Het volledige programma en praktische informatie op www.kinderhoogdag.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.