Panta Rei organiseert 13de Silvesterconcert

Op zaterdag 9 januari 2010 organiseert de Leuvense harmonie Panta Rei, inmiddels al voor de dertiende keer, een groot Silvesterconcert. Dit concert vindt plaats in de concertzaal van het Lemmensinstituut, Herestraat 53 te Leuven. Het zal ook deze keer een grootse avond worden met als thema ‘Schilderijen’. Oud-pantareier en journalist Stijn De Wolf neemt de presentatie voor zijn rekening. Panta Rei brengt onder meer werk van Modest Mussorgsky (Pictures at an Exhibition) en van Jan Bosveld (Cobra).

Het wordt ditmaal een wel heel bijzondere avond, want de harmonie neemt, na bijna 15 jaar, afscheid van haar oprichter en dirigent Kris Stroobants, die andere muzikale uitdagingen aangaat. Op 9 januari zal de nieuwe dirigent, Hendrik Stinders uit Boechout, officieel voorgesteld worden aan het publiek. Van een dorpsgenoot van Jan Leyers, Hugo Matthysen en Bart Peeters mag er op muzikaal vlak uiteraard veel verwacht worden. De aanwezigen zullen op dit Silvesterconcert niet alleen kunnen genieten van muzikale werken rond schilderijen, maar ook van een tentoonstelling met schilderijen van Ine Lammers en van Roeland Kotsch, beiden uit Kessel-Lo. Zij verlenen hun volle en enthousiaste medewerking aan dit concert en stellen tentoon in de hal van het Lemmensinstituut.

Kaarten voor deze avond kunnen besteld worden via de site van Panta Rei of bij Anne Neys (0477/290862 of anne.neys@skynet.be): balkon: 8 euro – parterre: 10 euro – VIP: 30 euro. Genummerde plaatsen. Concert: 20:00 – deuren: 19:00.

panta rei harmonie silvesterconcert

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.