Interventie Peter Verhelst en Osama Abdulrasol

Het decembernummer van het literaire tijdschrift DW B staat voor een groot stuk in het teken van het cross-overproject Tegenlicht. De laatste factory van dat project bracht schrijver Peter Verhelst en beeldend kunstenaar Gert Robijns samen rond het werk van Jacques Lizène. Het resultaat van die samenwerking wordt getoond op het papier van het decembernummer én op het podium tijdens het toonmoment in het STUK, op 17 december om 20.30 uur.

Peter Verhelst ontwikkelt voor die korte interventie een gebalde regie
waarin voordracht en muziek de bezoeker onderdompelen in een indringende woestijnervaring. De schrijver wordt op het podium vergezeld door qanunspeler Osama Abdulrasol.

STUK Soetezaal, Naamsestraat 96, 3000 Leuven
17.12.2009, 20.30u | gratis

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.