Winterspeeltuin 2009

Tijdens de kerstvakantie, van zaterdag 26 december 2009 tot dinsdag 29 december 2009, organiseert de stad Leuven voor de 13de maal een winterspeeltuin.

Zo krijgen alle kinderen de mogelijkheid om op een plezierige manier hun kerstvakantie door te brengen. Kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen zich dagelijks uitleven op luchtkastelen, klauterbanen en hindernissenparcours, kermismolens, een wetenschapsdorp van Technopolis, een acrobenji, een kinderrad, speleo met klimmuur, een rupsmolen, een funhouse en nog veel meer. Ze moeten wel vergezeld zijn van een volwassene (ouders, grootouders, nonkels, tantes, …).

Animatoren staan in voor de veiligheid en de begeleiding van de kinderen. De inkom bedraagt 5 euro  per kind voor een hele dag. Volwassenen mogen gratis binnen. Voor de wachtende ouders en de spelende kinderen zijn er drankjes en hapjes (broodjes, warme wafels en ijsjes). Kinderen met een jeugdcentrumpasje krijgen 1 gratis consumptie.

Openingsuren zaterdag 26, zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 december van 10.00 tot 18.00 uur.

banner-winterspeeltuin-2009_web

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.