De Kreuners in Het Depot

In 1978 zijn De Kreuners een feit en maken ze meteen indruk op Humo’s Rock Rally met hun nieuwe sound. Singles Nummer Eén, Nee Oh Nee en Zij Heeft Stijl zijn instanthits en platenfirma Warner biedt De Kreuners een contract aan. Het debuutalbum ’s Nachts Kouder Dan Buiten overtreft alle verwachtingen en het succes in Vlaanderen, Nederland en zelfs Wallonië en Frankrijk blijft groeien! Met de single Verliefd op Chris Lomme scoren De Kreuners bij een nieuwe jongerengeneratie.

Begin jaren ‘90 doen klassiekers als Ik Wil Je, Zo Jong en Maak Me Wakker de Vlaamse concertzalen daveren! 11 albums later viert de band in 2003 zijn 25-jarig bestaan met een Greatest Hits-cd 1978 en een uitgebreide tournee door Vlaanderen. Daarna werd het even stil, maar in 2008 staan De Kreuners er weer, mét een nieuwe cd én een indrukwekkende tournee met als afsluiter drie uitverkochte Lotto-Arena-concerten. De Kreuners bevestigen hiermee hun tijdloze populariteit!

In maart 2010 verschijnt de 14de Kreuners plaat, die De Kreuners op 6 mei live komen voorstellen in Het Depot!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.