Heraanleg Vlamingenstraat

Begin 2010 begint de heraanleg van de Vlamingenstraat. De werken duren ongeveer een jaar. Het voetpad komt op hetzelfde niveau als het rijvak voor de auto’s. Er zal nog steeds plaats zijn om te parkeren. Langs de kant van de Tiensestraat (aan taverne Erasmus) wordt een plein aangelegd met enkele bomen.


View Larger Map

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Heraanleg Vlamingenstraat”

Mary Jane
(on januari 2nd, 2010 at 11:35)

Hoop dat ze daar op één of andere manier plaats zullen toveren voor een deftig voetpad. Ik herinner me een “voorval” waarbij ik door de politie werd terechtgewezen omdat ik er niet in slaagde om op de toch wel 10 cm brede stoep te blijven. “Wilt u in het vervolg op het voetpad wandelen juffrouwke, da’s wel gevaarlijk he zo”. Ja, inderdaad, dat is gevaarlijk.