Zingen vanuit het hart

Eind januari 2010 gaat er weer een nieuwe productie van danscompagnie Lune in première. ‘Singing from the heart’ is een performance met dans, live muziek en zang over vier individu’s die op zoek gaan naar hun authenticiteit.

Vaak worden mensen beïnvloed door uitwendige impulsen zoals media en omgeving. Sommigen zetten een masker op om zichzelf te beschermen, anderen verschuilen zich achter andere personen om zichzelf niet te moeten blootgeven. Maar wie zit er achter dat scherm? En is het mogelijk echt jezelf te zijn bij anderen?

Geïnspireerd door de muziek van Tracy Chapman gaan Jennifer Regidor, Cliff Pots, Kristel Lamerichs en Alec Ilyine de uitdaging aan. Elk vanuit hun eigen achtergrond als danser, zanger en/of muzikant vinden ze gelijkenissen en tegenstellingen bij elkaar.

do 28 en vr 29 jan 2010 – 20u – Minnepoort, Leuven
Tickets: 15/12 euro, www.30CC.be of 016 20 30 20

producties_singingfromtheheart

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.