Lezingen over de Sagalassos campagne 2009

Elk jaar in de zomer voeren onderzoekers van de K.U.Leuven archeologisch onderzoek uit naar de antieke stad Sagalassos in het zuidwesten van Turkije. Naar jaarlijkse gewoonte worden de resultaten van de afgelopen opgravingscampagne voorgesteld aan het grote publiek tijdens vier identieke Sagalassoslezingen te Leuven en Tongeren. Deze lezingen vinden plaats op woensdag 10 februari 2010 en donderdag 18 februari in het Gallo-Romeins Museum van Tongeren en op dinsdag 23 februari 2010 en donderdag 4 maart 2010 in Aula Pieter De Somer, Debériotstraat 24, Leuven. De lezingen starten telkens om 20.00u. De toegang is gratis. U hoeft zich enkel aan te melden op http://www.sagalassos.be/saga/en/lectures/2009/registration.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.