Comedy in Barcode!

Zaterdag 16 januari wordt het nieuwe comedyjaar in de Barcode officieel afgetrapt met een cover-avond. Grappige mensen die andere grapjurken naspelen, dat zou dus dubbel grappig moeten zijn.

Staan op 16 januari op de bierbakken:

  • Sven Ceuppens: Zette z’n eerste comedy-stappen destijds in Kosmopol, zijn intrede in de comedy-wereld bleef niet onopgemerkt. Hij haalde vorige jaar de halve finale van de My Space Comedy Award. Hij covert de bijzonder funny Amerikaanse comedian, Stephen Lynch die op een originele, eigenzinnige manier muzikale humor maakt, hij zingt de sarcastische ziel zo uit z’n lijf dat het bijna romantisch wordt, laat ons hopen dat Sven z’n stembanden gesmeerd zijn.
  • Peggy Van Dooren: Een van de weinige dames “on the road” maar wel één met lef en een groot bakkes. Over wie ze covert blijft ze nogal vaag, volgende toch ietwat pikante hint gaf ze vrij: “Ik ga m’n kruis afstoffen“… het klinkt alvast veelbelovend. Wie het kan raden mag misschien helpen bij de stofwerken…, nog een hint: HT.
  • Sven Hardies: Draait al een tijdje succesvol mee in kleine circuit, hij gaat zaterdag voor een cover van Jeffrey Ross, meester “insult comedian”, het perfecte excuus van Sven om de mensen eens ongestraft uit te maken…
  • Lieven Scheire: Welbekend van z’n academische minuten in “De laatste show” en van de Neveneffecten. Welke cove dit komisch natuurtalent gaat doen blijft tot zaterdag een goed bewaard geheim, wij zijn even benieuwd als u.

Seppe Toremans is MC. Wie hij covert en of hij überhaupt gaat coveren of hij z’n onwaarschijnlijke zelve blijft, weet alleen de altijd even onvoorspelbare Seppe zelf.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.