Zumba New Sensations!

Op zondag 17 januari 2010 van 13u30 – 18u organiseert Sportoase Leuven ism Zumba Leuven, na het grote succes van het eerste Vlaamse Zumba festival in juni 2009, Zumba New Sensations! Zumba New Sensations laat je kennis maken met de nieuwste trends binnen Zumba.

Zumba is het hipste, snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd! “Zumba” betekent letterlijk “snel bewegen en plezier hebben” en dat geeft precies aan waar deze training voor staat! De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training! Door middel van Zumba verbrand je tot 1000 calorieën per uur, de resultaten uit Amerika zijn fantastisch! Zumba wordt inmiddels al in minstens 30 landen gegeven en ook België is volledig in de ban van deze geweldige training!

Info en reservaties op www.zumbanewsensations.be . Voorverkoop: 6 euro (1 sessie) – 15 euro (hele dag)
Contact Sportoase: Gijs.Vleugels@Sportoase.be, 016 740 720
Contact Zumba Leuven: ruth@zumbaleuven.be, 0486 020943

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.