spoetnik grasduinen

Er zijn de voorbije weken twee nieuwe programma’s van start gegaan op Radio Scorpio: Spoetnik en Grasduinen.

Spoetnik, op dinsdag tussen 23 uur en middernacht. Verwacht je een bont allegaartje van lifestyle, cultuur en human interest. Taboes, curiosa, roadtrips, recepten en natuurlijk een dosis humor: Spoetnik laat zich niet begrenzen! Voor meer info over dit splinternieuwe radioprogramma, radiofragmenten uit de uitzending en veel meer, kan je steeds terecht op de Spoetnikblog.

Grasduinen, op zondag tussen 19 en 20 uur. Elke week worden 3 actuele thema’s of maatschappelijk relevante hete hangijzers voorgelegd aan ‘Het Panel’. ‘Het Panel’ onderzoekt, analyseert en bespreekt deze tot op het bot. Er wordt gefilosofeerd, gefantaseerd en gedebatteerd. Tussen de 3 hoofdgesprekken is er plaats voor verschillende intermezzi. Grasduinen gaat geen onderwerp uit de weg en schuwt de taboe’s niet. Je wekelijkse portie reflectie op zondagavond.

Spoetnik: di 23:00-00:00 –  – Spoetnik op facebook
Grasduinen: zo 19:00-20:00 – Grasduinen op facebook

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.