Wandeling vanaf Wijnveld langs de Wijnpers en Keizersberg

Het Lokaal Dienstencentrum Wijnveld organiseert op woensdag 27 januari 2010 een eerste wandeling langs de Wijnpers en de Keizersberg. Wijnveld is gelegen in de geburen van het begin van de Mechelsesteenweg, m.a.w. het is ‘hoog’ gelegen en de geplande wandelingen komen dan ook langs een aantal prachtige panoramische vergezichten over de stad en de omgeving. Onderweg wordt uitleg gegeven door ervaren gidsen. De wandelingen starten steeds aan Wijnveld.

  • Tijdstip: woensdag 27 januari 2010 van 10:00 tot 12:00
  • Plaats: Lokaal Dienstencentrum Wijnveld, Wingerdstraat 14, 3000 Leuven (zijstraat van ‘s Hertogenlaan)
  • Prijs: gratis, vooraf inschrijven is niet nodig
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.