Komiek Michael Van Peel in de Barcode

Op vrijdag 22 januari 2010 organiseert Roadkill een optreden van Michael Van Peel in de Barcode in Leuven. Deze komiek blikt terug op belangrijke en minder belangrijke gebeurtenissen tijdens deze eindejaarsconférence.

Een inleiding door Michael van Peel op wat je te wachten staat:
Als u dit leest, prijs u gelukkig. U bent er nog. Het was niet eenvoudig om levend uit 2009 te komen, maar u heeft het gehaald! Uw kansen waren alleszins groter dan die van de gemiddelde zanger, wielrenner of afgebleekte megaster. Of licht verkouden Mexicaan.

Maar zelfs dan nog had u wakker kunnen worden met 56 sterretjes op uw muil. Of met drie gedetineerden in uw helikopter. Of als 3e lid van Ka2. Of onder Leterme II (godbehoede). Kortom, er zijn tranen met tuiten gelachen en er is gehuild met de pet op. Alleszins genoeg pret om van na te genieten tezamen met de andere overlevenden van dit rampenjaar. Kom dus gerust meesmullen (maar vergeet niet om tijdig uw whereabouts door te geven…).

  • Plaats: Barcode, Muntraat 22, Leuven
  • Tijdstip: vrijdag 22 januari 2010 vanaf 21u
  • Prijs: 3 euro
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.