Affair

Affair is een nieuw concept in Club Silo. Het richt zich op een publiek dat genoeg heeft van de strakke, mechanische clubmuziek en dat op zoek is naar een warmere, vocale sound om op uit de bol te gaan.

Voor de eerste editie, nu zaterdag 6 februari in de Silo,  programmeerden de organisatoren de legendarische housepioneer Roy Davis Jr. Naast zijn eigen werk produceerde Roy onder andere ook voor Seal, Mary J Blige en Morcheeba. Hij brengt voor de eerste keer in Leuven een dj-set die een mengeling van soul en elektronische muziek is.

Naast Roy Davis Jr zullen ook de Leuvense superheld Raoul Belmans (in de States omschreven als ‘Belgium’s hottest export product since Stella Artois’) en de Gentse dj Jensen ten dans spelen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.