Voorstelling nieuw album van The Van Jets

De Noordzee spuwde vier nakomelingen uit, onder hen de kibbelende broers Verschaeve. De complexe chemie van schoonheid en geweld, gitaar riffs en sterke songs, vrouwelijk en mannelijk, dat is waar The Van Jets mee spelen. De band nam eerder de EP Belvédère Records presents The Van Jets op en het full album Electric Soldiers, waarvan menige single door de hitlijsten raasde.

Met hun stevige live reputatie deden ze vele clubs stomen en prijkten ze op tientallen zomerfestivals zoals Rock Werchter, Pukkelpop en Dour festival. Ook het buitenland bleef niet achter, met tours in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland. Klaar voor de volgende stap, trokken The Van Jets op avontuur naar London. Aldaar doken ze met UK producer Jon Gray (The Subways, Editors, Infadels, The Kooks,… ) de fameuze studio ‘The Garden’ in, voor de langverwachte opvolger, Cat Fit Fury! Greg Gordon (Wolfmother, Jet, Soulwax) mixte het album. Op 1 maart verschijnt het nieuwe album, dat The Van Jets op 22 april in Het Depot komen voorstellen!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.