Dag van de ambachten

Op zondag 7 februari 2010 gaat de vierde editie van de Dag van de Ambachten door. Opnieuw openen honderden ambachtslieden de deuren van hun ateliers om u te laten delen in hun passie. Je kan op bezoek gaan bij o.a. chocolatiers, meubelmakers, hoedenmakers, beeldhouwers, stylisten en juweelontwerpers. Je kan op de site zoeken aan de hand van het gewenste ambacht, op locatie (postcode of provincie) of volgens ‘ambachtelijke routes‘. Op dit moment zijn een 13tal thematische routes beschikbaar die meerdere ambachtslieden verenigen rond complementaire activiteiten of in een specifieke regio.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Dag van de ambachten”

herman
(on februari 7th, 2010 at 15:14)

Spijtig dat info over dag van de ambacht niet toegankelijk is…
Hoogst waarschijnlijk toffe dingen te zien en te beleven, maar de link naar de info is niet, spijtig…

herman

 
Carolien
(on februari 7th, 2010 at 18:30)

Inderdaad heel spijtig dat hun site net vandaag plat gegaan is. Onbegrijpelijk dat men er niet in geslaagd is de site opnieuw aan de praat te krijgen.