Krokuskriebels in M

In de krokusvakantie kriebelt het in M. ‘Krokuskriebels’ is een project op gezinsmaat waarbij ouders en grootouders samen met hun kinderen en kleinkinderen de wereld van de musea verkennen.

In M staat ‘Krokuskriebels 2010′ in het teken van ‘Parallellepipeda‘, een tentoonstelling over de kruisbestuiving tussen kunst en wetenschap. De nieuwe en boeiende resultaten van deze dialoog worden op een speelse manier aan jong en oud voorgesteld.

Op 13 februari verwelkomt M je met een biologisch drankje en een moleculair hapje. Na het startschot kan je aan de slag in de ‘Masterclass’, een exclusieve activiteit voor 12-jarigen. In een workshop onder leiding van een van de kunstenaars uit ‘Parallellepipeda’ ga je op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschappers en kunstenaars.

Speciaal voor gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar is er ‘Word M**ster in de kunst’. In deze workshop word je uitgedaagd om samen artistiek aan de slag te gaan rond de kruisbestuiving tussen wetenschap en kunst.

Voor de allerkleinsten (4-6 jaar) staat ‘Zizazoek’ op het programma waarbij spelenderwijs de wondere wereld van de kunst wordt verkend onder leiding van een gids.

Alle informatie is te vinden op de site van de stad Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.