Tentoonstelling Sluit je ogen om de prehistorie te zien

Van zaterdag 27 februari 2010 tot zondag 14 maart 2010 organiseert de provincie Vlaams-Brabant de tentoonstelling ‘Sluit je ogen om de prehistorie te zien’ in het Museum M te Leuven. ‘Sluit je ogen om de prehistorie te zien’ laat blinden, slechtzienden én zienden de vier seizoenen in het mesolithicum, tussen 9000 en 5300 jaar geleden, in het donker beleven. De bezoekers kunnen replica’s uit het dagelijkse prehistorische leven betasten. Audiogidsen begeleiden het individuele bezoek.

Deze tentoonstelling is ontwikkeld door de Prehistosite van Ramioul, een belevingsmuseum in verband met de prehistorie, en La Lumière, de Waalse vereniging voor blinden en slechtzienden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.