Waar blijft die fietsbrug?

Blogger Edflex is jaloers op de nieuwe fiets- en voetgangersbrug in Aarschot. En terecht. Al jaren is er sprake van een fietsbrug tussen het Provincieplein en de Martelarenlaan. Vandaag moeten fietsers afstappen om de tunnel onder het spoor te nemen ofwel helemaal rondrijden. Een fietsbrug zou een geweldig middel zijn om de banden tussen Kessel-lo en Leuven nauwer aan te halen. Benieuwd wanneer de NMBS eindelijk in gang zal schieten.

Bookmark and Share

Er zijn 5 reacties op “Waar blijft die fietsbrug?”

LKJLKJL
(on februari 9th, 2010 at 22:16)

ONOZELAAR WEET JIJ WAT DIE BRUG IN AARSCHOT KOST 8

 
bart verhavert
(on februari 10th, 2010 at 2:46)

groot gelijk

 
Carolien
(on februari 10th, 2010 at 10:28)

Hou het wel een beetje beleefd in de commentaren, alstublieft.

 
Tom
(on februari 10th, 2010 at 16:53)

Als lkjlkjl rijdt zoals hij hier reageert laat die brug dan maar snel komen of om het met dezelfde woorden te zeggen : wat is de waarde van een mensenleven ? Afgelopen jaar zijn er ondanks de flitscamera’s in Leuven weer dodelijke ongevallen gebeurd met fietsers.

 
Dries
(on februari 10th, 2010 at 23:48)

De buurtcomités Kessel-lo ( http://www.buurtcomiteskessello.be/ ) hebben een voorstel uitgewerkt met een rollend fietspad, zowat een roltrap voor fietsers: http://www.buurtcomiteskessello.be/info/voorstel_fietsbrug.pdf