Leuven ontvangt stijlgoeroe’s Trinny en Susannah

De Britse dames Trinny en Susannah, die we kennen van de vele televisieprogramma‚Äôs waarin ze tal van vrouwen een complete make-over bezorgen, lanceren hun nieuwe programma in Leuven. In ‘Missie Vlaanderen’ krijgen een aantal Vlaamse vrouwen de unieke kans om onder handen genomen te worden door Trinny en Susannah. Een twintigtal bezoekers van de Leuvense winkelstraten kunnen op 24 en 25 februari een stijladvies en restyling krijgen van deze dames. Na de twee dagen met straatopnames, wordt hun bezoek afgesloten met een heuse modeshow. Wie wil, kan deze show op vrijdag 26 februari gratis bijwonen.

Inschrijven om onder handen genomen te worden door de twee dames kan via het formulier op de Vitaya website.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Leuven ontvangt stijlgoeroe’s Trinny en Susannah”

Hannelore
(on februari 11th, 2010 at 22:09)

Leuk! Daar wil ik zekerrrrr bij zijn, ik kocht reeds hun boek en ben super content van mijn Magic Knicker (vorige maand gekocht via http://www.silkinabox.com)

Hoop dat ze mij ook uitkiezen ;-)

 
jenny verstraeten
(on februari 23rd, 2010 at 6:41)

hy i am a huge fan of you both and watch your program on vitaya… i learned a lot of how to waire some clothes and hide the parts that are not so flattering ;) i only have dificulties to chose some colours… and make up is a disaster i look like a clown then so i do’nt use any make up.
i hope to meet you both!!!