CampusToneel speelt ‘Betalen? Nee!’ van Dario Fo

´Betalen? Nee´ lijkt een volkse komedie over twee vrouwen die voor hun man proberen te verbergen dat ze financieel niet rondkomen. De situatie is zelfs zo erg, dat ze moeten stelen. De leugens en verwikkelingen worden echter zo grotesk dat het niet anders kan dan dat de heren het te weten komen. Maar de personages zijn meer dan ze op het eerste gezicht lijken. Hun banale ruzies worden gevoerd met dialogen waarin concrete en recente maatschappelijke en politieke debatten aangehaald worden.  Belangrijke personen evenals uitspraken of doctrines komen aan bod. Het verhaal houdt zo een spiegel voor aan de politiek en maatschappelijke debat over ‘de crisis´.

Voorstellingen op op 23, 24, 25 en 26 februari 2010 vanaf 20 u in de kapel van het Zwartzusterscollege, Zwartezustersstraat 2 te Leuven. Info

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.