Gabriel Rios feat. Jef Neve & Kobe Proesmans

Het ‘piano & percussion’-project van de Puertoricaanse Belg Gabriel Rios, jazzvirtuoos Jef Neve en percussiewonder Kobe Proesmans ontstond enkele jaren geleden in de AB tijdens de uitreiking van de Zamu Awards. Wat begon als een ‘muzikaal zijproject vol goesting om te spelen’ groeide uit tot een volwaardig én succesvol project. Het smaakvolle trio speelde meermaals in uitverkochte zalen in Vlaanderen en heeft nu eindelijk ook een album met elkaar opgenomen.

Begin 2010 verschijnt het debuut van Rios, Neve en Proesmans. Centraal staan nog steeds de songs van Rios & Neve die helemaal uitgekleed worden en in hun naakte essentie worden gespeeld. Intiem én intimistisch! Op 20 april brengen ze het werk live in Het Depot! Dit is topkwaliteit, mis het niet!

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Gabriel Rios feat. Jef Neve & Kobe Proesmans”

pieter
(on februari 12th, 2010 at 13:20)

in maart 2008 stond dit muzikaal trio ook al op de planken van Het Depot en tropicalidad.be was er uiteraard bij. verslag en foto’s vind je op http://www.tropicalidad.be/pivot/entry.php?id=542