Uitgelezen op reis: L’Amoroso “edizione speciale”

Met Tom Lenaerts, Birgit Van Mol, Nele Van den Broeck, Jos Geysels, Lotte Dodion, Anna Luyten en Fien Sabbe. En met special guest: writer in residence Lars Husum, Deens auteur van de cultdebuutroman “Mijn vriendschap met Jezus” (onlangs aangeprezen als bijzondere boekentip in De Laatste Show).

Bibliotheek Tweebronnen/30CC nodigt elke boekenliefhebber ook in februari uit voor een aangename avond rond literatuur. Fijne boekenbabbels worden afgewisseld met een muzikale ontdekking en worden afgesloten met een verrassende boekentombola.

Vijf bijzondere gasten spreken met liefde over drie amoureuze boeken:

Vaste lezers Jos Geysels (Minister van Staat) en Anna Luyten (Vrij Nederland) buigen zich over deze gevoelige materie en krijgen het gezelschap van opperpappenheimer Tom Lenaerts en de dame met een hart van goud Birgit Van Mol.

Nele Van den Broeck (Laureate Jong Muziek op Theater aan Zee), een driekoppig meidenensemble, verzorgt de muzikale intermezzi. Indiepop! Antifolk! LoFi! New Weird Europe! The Bruxelles Sound! Nele Van den Broeck zingt over wat je denkt maar niet durft zeggen. Simpele liedjes met fauten over alledaagse tragedies. Lotte Dodion, winnares van het Brabant Gedicht 2010, zorgt voor een poëtische meerwaarde.

De immer beminnelijke Fien Sabbe is de uitgelezen gastvrouw.

Praktisch
Donderdag 25 februari
20.00 tot 22.30 uur
Bibliotheek Tweebronnen, Auditorium
Toegang: € 5
K.U.L. Cultuurkaart levert een korting van € 2 op
Tickets: In&Uit Leuven, 016 20 30 20

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.