Slotshow Trinny and Susannah

Na jarenlang Britse dames te hebben opgesmukt, steken Trinny en Susannah nu het Kanaal over. In het nieuwe Vitaya-programma ‘Trinny & Susannah: Missie Vlaanderen’ nemen de stijlgoeroes talrijke Vlaamse vrouwen onder handen. De bekende stijlgoeroes doen vijf steden in evenveel Vlaamse provincies aan en op 26 februari geven ze het startschot van hun Vlaamse missie in Leuven. Overdag worden 20 uitverkorenen liefdevol onder handen genomen door de Britse dames en ’s avonds mogen ze hun nieuwe look voor iedereen op de catwalk showen.

Wil je zelf getuige zijn van hun stijladvies en leren van hun talrijke tips en tricks? Kom dan op 26 februari naar de Sportoase in Leuven en maak de befaamde stijlgoeroes live mee. Het evenement gaat van start om 19.00 uur, iedereen is van harte welkom vanaf 18.00 uur.

Wil je ook kans maken op een persoonlijke restyling door de befaamde stijlgoeroes? Kom dan op vrijdag 26 februari 2010 naar de massacasting om 9.00 uur aan de trappen van het stadhuis van Leuven. ‘Trinny & Susannah: Missie Vlaanderen’ is vanaf eind maart op Vitaya te zien zijn. De aflevering die wordt opgenomen in Leuven, wordt uitgezonden op woensdag 24 maart om 21.50 uur op Vitaya.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.