Trinny and Susannah in de Sportoase

Vandaag gaven stijlgoeroes Trinny en Susannah in Leuven de aftrap van het programma Missie in Vlaanderen. Talrijke vrienden en sympathisanten van de deelnemers, samen met een hoop fans van de twee dames, waren naar de Sportoase afgezakt om achttien dames en twee heren op de catwalk hun nieuwe look te zien showen. Jammer genoeg was het enkel tijdens het optreden van de eerste twee kandidaten toegelaten foto’s te nemen. Het antwoord op de vraag of de make-over van de andere kandidaten geslaagd was, moet ik jullie dus helaas schuldig blijven.

Feit is dat de twee dames, Kristine en Aurelie, straalden tijdens hun loopje op de catwalk. Het zoontje van Kristine was onder de indruk van de gedaanteverwisseling van zijn mama en de partner van Aurelie wist niet waar hij het had toen T en S de borsten van zijn vriendin aanprezen. ;-) Persoonlijk vond ik het heel jammer dat T en S geen uitleg gaven over het hoe of wat van de nieuwe look van de kandidaten. Geen tips over welke kledij bij welk figuur paste of welke kleuren welk huidstype het meest flatteren. Mensen die hadden verwacht tijdens deze show stijltips te krijgen, bleven wat op hun honger zitten.

Trinny and Susannah in Leuven

Trinny and Susannah in Leuven

Trinny and Susannah in Leuven

Trinny and Susannah in Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.