Vrouwendag op zondag 7 maart in het provinciehuis te Leuven

Op zondag 7 maart vindt de Vlaams-Brabantse vrouwendag plaats. Het provinciehuis van Leuven is dan de ontmoetingsplaats voor alle vrouwen, van jong tot oud. Het thema is ‘Megavrouwendag’ en het gegeven van hedendaagse supervrouwen komt via workshops, lezingen en activiteiten aan bod.

Op het programma staan workshops over mindfulness, Aziatische en handmassage, combinatie arbeid en gezin, leren neen zeggen, emotionele intellegentie en de impact van religieuze en culturele waarden. Verder zijn er lezingen over time-management, sterke vrouwen, leven in een nieuw samengesteld gezin, omgaan met verdriet en verlies, seks, relaties en internet, tieners op vrijersvoeten. Marleen Temmerman vertelt over haar ervaring met zwangerschap en geboorte bij Afrikaanse vrouwen.

De deelname is gratis en er is gratis opvang voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar.
De provincie zet vanuit Aarschot, Asse, Diest, Halle, Scherpenheuvel, Vilvoorde en Zaventem een gratis busdienst in voor mensen die moeilijk in Leuven geraken. Ook voor rolstoelgebruikers is er aangepast vervoer voorzien. Aanvragen kan via tel. 016-20 53 83.

Het volledige programma vind je op www.vlaamsbrabant.be/vrouwendag.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.