Geef om Haar

Het ‘Geef om Haar’-fonds werd opgericht door Pantene in samenwerking met de Stichting tegen Kanker. ‘Geef om Haar’ heeft als doel zoveel mogelijk paardenstaarten van minstens 20 centimeter in te zamelen om vrouwen met kanker financieel en emotioneel te steunen en hen de kans te geven om een pruik aan te schaffen. De vorige campagne was een groot succes en eindigde officieel eind december 2008 met 2500 ingezamelde paardenstaarten. Daarna is de campagne eigenlijk niet gestopt en werden er tot op heden 4287 paardenstaarten ingezameld. Tot nu toe kregen al 500 mensen een pruik maar met de nieuwe campagne willen we uiteraard nog meer mensen kunnen helpen! Meer informatie over de campagne vind je op www.geefomhaar.be, www.facebook.com/geefomhaar of voor de twitteraars: www.twitter.com/geefomhaar

Op 11 maart 2010 organiseert studentenvereniging Medica de eerste ‘Geef om Haar’-knipdag in Alma 2 in Leuven. Doel is om zoveel mogelijk studenten en uiteraard ook Leuvenaars met glanzend gezond haar dat langer is dan 20 cm te overtuigen dit te knippen en te doneren aan ‘Geef om Haar’ en zo vrouwen met kanker te helpen. Het Kreatos-knipteam zorgt er op haar beurt voor dat  de schenkers gratis naar huis gaan met een nieuwe trendy korte(re) look.

Praktische info voor wie zijn/haar paardenstaart wil schenken:
Place to be: Alma 2 ,Van Evenstraat 2C, Leuven
Timing: 12u30
Inschrijving is verplicht vóór 9 maart via geefomhaar@emovzw.be of via sms ‘ikgeefomhaar naam voornaam” naar 0475/40.66.02

Aarzel niet om op 11 maart ook een kijken te komen nemen in Alma 2 waarvan de inkom zal omgebouwd worden in een Geef om Haar-kapsalon!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.