Future Scope: debatavond over Europese economie

Op donderdag 11 maart 2010 om 19:00 wordt een debatavond georganiseerd over de Europese economie in de Pieter De Somer aula met Prof. Dr. Filip Roodhooft (Vlerick en K.U.Leuven) als moderator. Kris Peeters (Minister-President van de Vlaamse Overheid) is gastspreker en het panel bestaat uit Didier Reynders (Minister van Financiƫn), Prof. Dr. Bart Van Looy (K.U.Leuven), Prof. Dr. Reinhilde Veugelers (K.U.Leuven en Bruegel), Johan Kestens (Vice President en Partner A.T.Kearney), Peter Vanden Houte (Chief European Economist ING) en Stijn Vander Plaetse (Vice President Innovation Belgacom). De toegang is gratis.

  • Tijdstip: donderdag 11 maart 2010 om 19:00
  • Aula Pieter De Somer, Deberiotstraat 24, 3000 Leuven

Future Scope

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.