WK Breakdance ‘Unbreakable’ in Sportoase

Op zaterdag 20 maart vindt in de Sportoase de vijfde editie van Unbreakable plaats, de grootste internationale breakdancebattle van de Benelux. Breakdance is ondertussen al dertig jaar oud en is een dansvorm die ontstaan is in de ghetto’s van New York. Breakdance staat altijd garant voor een stevige portie spektakel. In vijf jaar tijd is Unbreakable uitgegroeid tot een tornooi met internationale faam.

Deze lustrumeditie brengt een nieuw en internationaal uniek concept. De dag bestaat uit twee delen. ‘s Avonds (van 19 tot 23u) is er in de arena het traditionele kijkevent, het WK 1 on 1 met de 16 beste bboys van de wereld. Overdag (van 11 tot 18u) zijn er workshops en battles. De workshops zijn gratis en worden gegeven door de wereldtop.

Alle informatie op http://www.unbreakable.be/.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.