Lennaert Maes (Lenny) op de zolder

Op donderdag 25 maart is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de zolderconcerten in het Oratoriënhof. Deze keer met Lennaert Maes, ook wel bekend als Lenny (van de Wespen). Tegenwoordig bereidt hij een plaat onder zijn eigen naam voor.

Lenny kwam in november 2007 al eens langs: zijn geslaagde doortocht toen overtuigde de organisatie om hem nog eens uit te nodigen. Een juryrapport omschreef hem ooit als volgt: “Prachtige teksten, sterke composities, een warme, snel schakelende stem en goede, geplaatste grappen. Lenny is innemend en authentiek. Lenny hééft het gewoon.”

Het voorprogramma wordt verzorgd door Martine De Kok, een veelbelovende zangeres/pianiste/accordeoniste. Ze studeerde in 2005 af aan de kleinkunstrichting van Studio Herman Teirlinck waar ze o.a. les kreeg van Wannes van de Velde, en studeert nu voltijds piano op de Antwerpse Jazzstudio. Ze schrijft tekst/muziek voor theaterproducties, speelt in verschillende bands & jazzcombo’s en treedt regelmatig op in duo met Maarten Westra Hoekzema. In het voorjaar van 2009 verscheen haar debuut-EP “Woestijn” met eigen Nederlandstalige nummers, en die komt ze voorstellen op onze zolder.

Op donderdag 25 maart om 20u15 in de zolderzaal van CC Oratoriënhof, Mechelsestraat 111, 3000 Leuven.
Meer info en reservaties op www.folkinleuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.