Het Depot zoekt singer-songwriter (m/v)

Zaterdag 3 april opent Het Depot in Leuven zijn deuren: doorlopend kan je er terecht voor gratis workshops en infosessies, gaande van instrumentlessen, infosessie à la carte, tot een mix check en een garage sale. Afsluiten gebeurt die avond in stijl met een Open Mic Deluxe: de strafste singer-songwriters van de voorbije seizoenen komen opnieuw langs!

Het Depot biedt singer-songwriters traditiegetrouw elke eerste woensdag van de maand een podium tijdens de Open Mic. Zowel beginnend aanstormend muzikaal geweld als doorwinterde muzikanten krijgen de kans om volledig hun ding te doen. In een korte periode zijn de Open Mic-avonden dan ook een begrip geworden.
Naast Isbells, Milow, Frank Vander Linden, Klaas Delrue of Tom Helsen, doken er ondertussen heel wat versgewassen sterren of lokale helden op. Een van de hoogtepunten van de voorbije jaren was ongetwijfeld het debuutoptreden van Sanne Putseys, ofwel Selah Sue.

Via vi.be gaat Het Depot nu op zoek naar één singer-songwriter voor deze Open Mic Deluxe op 3 april. Bovendien krijgt de gekozen singer-songwriter de kans om tijdens de opendeurdag op te nemen in de professionele opnamestudio van Het Depot.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.