Roadkill Comedy Barcode

Op zaterdag 20 maart kan je weer in de Barcode terecht voor je maandelijkse dosis grappen en grollen.

Dit is de line-up:

  • Sven Hardies: deze Antwerpse marktkramer is jaloers op een welbepaald reptiel, redelijk twisted brein dus…
  • Bruno Bittoun heeft wat met schapen en radio’s…
  • Johnny Trash is echt vers comedy vlees en nog van Leuven ook!  Wat hij doet houdt volgens goede bron het midden tussen Urbanus en Johnny Cash, diezelfde bron was er vol van dus “wijle iel curieus hé…”
  • Xander De Rycke: jullie welbekend als “die lange smalle die Canvas Comedy Cup 2007 won”.  Hij toert intussen al een tijd met z’n show “Uw zoete 666”.  “In wat volgens critici en publiek de beste debuutshow van het jaar is gaat Xander De Rycke op zoek naar verklaring voor iedere frustratie die een mens maar kan hebben.  Bejaarden, Emo’s, Johns, Wereldverbeteraars, Vlaamse TV en kranten passeren de revue, zelfs Xander zelf en zijn W.C matteke worden niet gespaard.  “Uw Zoete 666″ is een stand-up voorstelling die je niet achterlaat met boodschap van algemeen nut maar misschien wel met een knipoog naar jou apart. Samen gelachen, iedereen met zichzelf maar toch als een geheel.  Oh ja en foefbotsen….”
  • Erhan Demirci is dienstdoend MC en hij spaart niets: politiek, integratie, het alledaagse.  Zolang hij kan lachen en laten lachen is de wereld van hem.

Jullie worden verwacht op zaterdag 20 maart om 21u in de Barcode. Inkom kost €4. Vol=vol!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.